Enkelte vil si at Norge er annektert til og med okkupert, ikke 5 år som krigen varte, men denne gangen i 25 år.

I 1814 ble Norge et selvstendig rike. Vi brøt ut av en union.
To ganger har folk hatt avstemning om EU, men vi fikk av noen innført EØS avtalen siden folket sa nei til EU, mens de ivrigste på Stortinget som ville ha oss inn i EU, manglet folkets støtte. De fleste på Stortinget er medlemmer i Europabevegelsen… Ett demokratisk problem?

EØS ble forklart som en nødvendighet for at lille Norge skulle få tilgang til EU sitt indre marked routesen op garmin. Gro Harlem Brundtland truet folket med at det ville gå oss ille om vi sa nei til EU! Synnøve Taftø Fjellbakk forsøkte å advare Kongen og folket med å hevde at EØS avtalen var langt mer omfattende enn det Gro Harlem Brundtland forsøkte å forklare folket, og at EØS avtalen var Grunnlovsstridig. Synnøve ble tvangsinnlagt og tvangsmedisinert på Nordland Psykiatriske Sykehus for å si sannheten i tiår!

Stadig flere og flere EU direktiver som de så fint kalles, ble gjeldende Lover i Norge. I 2019 kom den omtalte NAV skandalen. NAV skandalen handler om at man har fulgt Norges lover, og ignorert EU sine lover når det kommer til å ha rettigheter til den Norske velferdskassen som det norske folket gjennom mange tiår har bygd opp og betalt for play store herunterladen für samsung. Nok om NAV.

Skandalen som vi bør diskutere er om EØS avtalen var så uskyldig som den ble fremlagt å være? Like uskyldig som ACER avtalen? Et ”gode” for oss?
I mars 2018 stemte et halvfullt Storting over EU sin energiavtale ACER. Mens vaktbikkja, media jaget en annen konspirasjon enn det som betydde noe da! Den ble vedtatt.

Kystpartiet i Rogaland og Hordaland leverte anmelding til politiet. Ikke til våre store overraskelse ble de henlagt.
Nei til EU tok ut stevning mot Erna Solbergs Regjering for dette, men stevningen ble avvist av Oslo Tingrett netflix app chip. Kjennelsen ble anket til Lagmannsretten. Om saken avvises der også har vi ett problem med rettsikkerheten i Norge!

I følge EU sitt regelverk så må de tre EØS medlemslandene akseptere samme inngripen samtidig for at det skal være lovlig. Island sa nei til ACER selv etter press fra vår utenriksminister og Erna. Men da endret EU sine retningslinjer, og ACER avtalen kunne tre i kraft siden to av medlemslandene sa ja.

Man har altså signert en avtale der den ene parten hele tiden endrer på innholdet i avtalen… Det blir som å signere på et gjeldsbrev der man ble enige om å kjøpe et hus til 1,5 millioner kroner, men så endres kjøpssum av den ene parten etter noen år beløpet til å bli 100 Mrd ratespiele kostenlos downloaden. etterpå!

Tilhengere av EU sier at vi må bli helt medlemmer i EU. De sier at da kan vi bestemme eller påvirke innad i EU systemet. Vi lurer på da om de vet hvordan EU systemet fungerer og kanskje burde de lese seg litt opp på det før dem uttaler seg!
Dersom en EU lov skal endres/fjernes, så må alle medlemsland samtidig kreve at den endres/fjernes! Er noe sånn mulig? Nei selvsagt ikke! EU er bygd opp som en god intensjon, men den har Diktatorisk form og praksis!

Sosialisten og leder for det Tyske Nasjonalsosialistiske Arbeiderpartiet, Adolf Hitler hadde en løsning på elendigheten Tyskland slet med på -30 tallet chrome zertifikat herunterladen. Han ville at alle skulle ha mat på bordet, en jobb å gå til, en bil til hver familie osv. Så langt alt var noble sosialistiske tanker.
Tysklands fattigdom kom til en stor grad av at Tyskland ble dømt til å betale erstatning for alle skader som Europa ble påført under 1. Verdenskrig.
Urettferdig? Kanskje?

I følge Norges Grunnlov så er Norge et udelelig og selvstendig rike! Med unntak av 1940-45 da vi sist var okkuperte så var det sånn, men forsvant denne virkningen i 1994 og? Siden 1994 og innføringen av en EØS avtale som folket ikke fikk si sitt om, så har ”Fremmede makter” bestemt over oss. Altså stikk i strid med vår Grunnlov herunterladen! Og ingen hadde lov, uten folkets samtykke til å avgi suverenitet eller råderett over landet vårt!

Så hadde de som innførte EØS lov til dette?
De fleste i Norge er opptatt med sitt, og vi har det stort sett veldig godt i landet. Men folket trenger å vekkes! Man sier at gapet mellom fattig og rik øker, men ser folk hva som er årsakene? Om vi har Erna eller Moxnes som statsminister, blir det noen forskjell? Nei, for EU er hinderet til å styre i eget land!

Strøm i ett land som Norge, med vinter halve året minst, er både nødvendig og beredskap planet zoo download mac! Men for å være solidariske med EU, så skal vi straffes for vår rene og stabile vannkraft med CO2 avgifter og 6 ganger prisen på sikt, sånn at vi får samme pris som dem har på kontinentet på strømmen(Glemt var det at mange land bruker gass der vi bruker strøm, altså til det vi bruker mest strøm på som oppvarming, varmtvann og matlaging.). Ja det blir sikkert godt mottatt hos Olga på 90 år, når strømregningen blir så høy at der ikke finnes penger til mat da. Å grunnen? Tja, mulig ett Grønt virus som fikk vår Statsminister til å love alt av penger til FN i håpet om en stol i FN.

Ambulanse fly skandalen i Finnmark er en sak som mange raser over. Vel det svenske selskapet som drifter flyene vant anbudet i EU, akkurat som Bergensbanen skal driftes av et utenlandsk selskap herunterladen! Folk ønsker at Bent Høie skal ta sin hatt å gå pga. dette. Vel, en helseminister selv om vi syns han er en som kunne gjort mer, kan ikke omgå reglene til EU! Alle større anbud MÅ utlyses i EU. Svært mange forstår ikke hvorfor vi har dårlig skodde utenlandske Trailere på veiene i Norge. Hvorfor Posten Bring trekkes av sjåfører med 7000,- kroner pr. mnd. Osv. Sosial dumping! Selv Staten må bite det i seg. Grunnen? EØS!
Vi skal ikke se stygt på en desperat person fra Litauen som jobber i Norge, for det er ikke det som er problemet eos pabst herunterladen. En fra Litauen som bosetter seg i Norge får eller skal ha samme lønn som andre i henhold til Norges regelverk, og denne må skatte på lik linje med oss andre. Men den sosiale dumpingen ødelegger for mer enn bare norsk transportnæring og byggebransjen! Gjestearbeidere som ”bor” i hjemlandet, men som oppholder seg i Norge gjør at sosial dumping blir innenfor.

Norge er et godt land å bo i. Erna Solberg håper på en ny stol i FN. Fra før av har andre Statsministre forlatt Norge, ved og på en eller annen måte å ha minglet eller kjøpt sine stoler i utlandet microsoft works 8 kostenlosen. Gro var først ut, og fikk en mektig post i WHO. Så Jagland, Stoltenberg, Solheim, Brende osv. Merkelig at folk som har styret i Norge ikke selv vil bo der dem hadde makt og innflytelse! Gro fikk kanskje sin stilling i WHO med å signere EU og EØS innmeldingen?

Flere mener at vi er okkuperte av EU og derfor må kjempe for å få friheten tilbake, slik grunnloven sier at vi er.

Kystpartiet som politisk parti kommer ikke nødvendigvis til å si at vi er okkupert men vi ønsker at folk skal forstå hva som skjer.
Vi tar folk på alvor og forstår veldig godt påstanden at Norge er okkupert, vi kan ikke nekte for de faktiske truslene EØS avtalen gjør for norsk suverenitet og at politikerne på Stortinget gladelig bytter ut norsk lov med EU sine lover.

Okkupert så tenkes det ofte med militær makt, noe vi ikke er i norge.
Her er definisjonen: https://jusleksikon.no/wiki/Okkupasjon
Vi har overgitt suverenitet til fremmed makt frivillig. Så kanskje vi er annektert her er definisjon på det: http://www.kildenett.no/portal/ordbok/Annektert

Vi ønsker at du som velger kan ta stilling til om du ønsker å fortsette med slike politikere og partier på stortinget eller bytte ut dem med våre dyktige politikere i Kystpartiet.

Please follow and like us: